Abuse Report: abuse [at] vdvo [dot] eu

Websites

Heeft u een website nodig voor uw onderneming of organisatie? Of wellicht wilt u graag een persoonlijke website om u op internet herkenbaar te maken. Dit is bij ons geen enkel probleem. Ook als u nog niet precies weet wat u wilt begeleiden wij u in dit process.

Voor een overzicht van onze vorige opdrachten verwijzen wij u graag door naar ons portfolio.

Websystemen

Bij VDVO ontwikkelen we ook volledige internetsystemen. Denk hierbij aan specifieke CRM pakketten of bepaalde statistieken en monitoringsoftware. Wilt u graag meer weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.


Technisch beheer

U heeft bepaalde applicaties, servers of grote systemen in gebruik en deze moeten onder controle worden gehouden of bijgewerkt worden? Ook voor onderhoud en controle kunnen wij u adviseren en helpen te vernieuwen. Wilt u graag meer weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Eerste overleg

In het begin van het proces beginnen we met een startoverleg, wat wilt u precies ontwikkelt hebben? Zijn er speciale wensen of heeft u bepaalde voorkeuren die wij mee moeten nemen in het proces? Dan gaan wij er voor zorgen dat er een compleet voorstel komt zodat beide partijen van te voren duidelijk hebben waar aan gewerkt wordt.

Ontwerpfase

Zodra er een plan van aanpak is gaan wij verder met het ontwerp. Wij werken aan een eerste draft van het een ontwerp en betrekken u actief bij dit proces. Is het ontwerp naar tevredenheid dan gaan wij verder met de volgende fase.

Programmeren

Als het ontwerp naar tevredenheid is gaan wij verder met programmeren. Wij zetten een ontwerp om naar een werkende website of systeem. Vanuit iteraties houden wij veel contact met de klant om de nieuwe wijzigen worden geïmplementeerd als oorspronkelijk bedacht.